NEW WAYS OF WORKING

Menselijk kapitaal: voornaamste hefboom van bedrijven

Het engagement van werknemers versterken

Sport als stimulans in het bedrijf 

FR

Bouwen aan het werk van de toekomst


In dit dossier:

VOORWOORD

Toen we aan het Belgische avontuur begonnen gingen we op zoek naar partners die onze doelstelling delen: het democratiseren van de sportbeoefening in bedrijven.


Gymlib is al 5 jaar aanwezig in Frankrijk en heeft de steun van vele organisaties en werknemers gekregen. We dachten, misschien iets te enthousiast, dat de echo van onze jonge startup de grens was overgestoken.


Het is nu twee jaar geleden dat we de Belgische markt betraden. Toen de eerste HR’s en bedrijfsleiders ons vroegen of Gymlib een fietsapplicatie of een nieuwe sportschool was, begrepen we dat we opnieuw moesten beginnen. Maar als sportliefhebbers hebben we dit als een nieuwe uitdaging aanvaard!


Ons werk in dit dossier is een nieuwe stap vooruit: we proberen het bewustzijn over de problemen rond New Ways of Working, over het behoud van talent en over de kwaliteit van het arbeidsleven, te vergroten. 


Beci, met zijn expertise in de wereld van het Brusselse ondernemerschap, ondersteunt ons om de uitdagingen van morgen aan te gaan.


Het is met veel plezier dat we aan dit avontuur zijn begonnen. Wij hopen u, lezers, te ontmoeten in een van de vele sportfaciliteiten die de Brusselse regio te bieden heeft, om onze passie te delen.
Juan Schmitz

Country Manager

In enkele cijfers

35%

van de werkgevers maakt zich zorgen om het tekort aan talent in België, zo blijkt uit een enquête van ManpowerGroup.


87%

Nog steeds volgens een studie van ManpowerGroup staat 87% van de werknemers open voor jobs van de ‘nieuwe generatie’.


66%

van de werknemers zorgt ervoor dat punctueel werk in co-working spaces een positieve invloed heeft op hun betrokkenheid.

67%

Medewerkers van NWoW geloven dat hun omgeving een rol speelt in hun persoonlijke ontwikkeling.

In het kort

Gymlib is sporten à la carte zonder verbintenis

Gymlib is een jonge Franse startup met één doel: het democratiseren van de sportbeoefening in bedrijven.


Sport, zoals we die vandaag de dag beoefenen, heeft iets restrictiefs: een jaarabonnement, het naleven van verschillende trainingsschema’s, enkel in eigen club kunnen trainen... Aangezien werknemers tegenwoordig flexibel en mobiel zijn, wil Gymlib de sportbeoefening aanpassen aan het bedrijf van morgen.NEW WAYS OF WORKING

Bouwen aan het werk van de toekomst


Menselijk kapitaal: voornaamste hefboom van bedrijven

Het engagement van werknemers versterken

Sport als stimulans in het bedrijf 

Copyright 2019 © Beci